Golfen in Karinthië

Met steeds meer overtuiging zet Oostenrijk zichzelf op de kaart voor wat betreft het aanbod van golfbanen. Het is inmiddels een speler geworden die een vaste plek heeft verworven in de selecte wereld van de golfliefhebbers. Omringd door de Alpen en in de nabijheid van wijngaarden en luxueuze wellness resorts, wordt het golfspel naar een hogere dimensie gebracht.

Ontdek nu de troeven van Karinthië als dé plek in Oostenrijk waar golf een pertinente plek inneemt in het toeristisch aanbod. Vlakbij Bad Kleinkirchheim ligt het hoogst gelegen golfresort van het gebied. Op de 18 holes golfbaan geniet je van een prachtig panorama en een gemoedelijke sfeer. De 60 hectaren groene oase laat het hart van menig golfliefhebber sneller slaan. Dankzij haar hoge ligging is het er aangenaam vertoeven, zelfs tijdens de warmste zomermaanden. De gezonde Alpenlucht krijg je er helemaal gratis bij!

Een van de andere topgolfbanen in Karinthië vind je aan de Millstätter See. Deze golfbaan met 18 holes bevindt zich op een zonnig, vlak plateau, boven het meer. Door deze geweldige ligging krijg je een subliem uitzicht over de verre omgeving met de prachtige Alpen en de groene Alpenweiden. De golfbaan is van alle gemakken voorzien met onder andere een winkel en een restaurant met een groot terras. Het voldoet aan alle vereisten die worden gesteld door de internationale regelgeving op het vlak van de golfsport. Een balletje slaan, hoog boven een meer, omringd door de Alpen en onder een stralende zon; wat wil je nog meer?

Lees ook

  1. Er zijn nog geen reacties bij deze post

Laat een nieuwe reactie achter

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen