Flachau

Piste informatie
Makkelijk: 30 km
Gemiddeld: 85 km
Moeilijk: 5 km
accommodaties
30 vakantiehuizen in Flachau via Chalet.nu

30 vakantiehuizen

in Flachau via Chalet.nu

De wintersportbestemming Flachau maakt deel uit van het skigebied Salzburger Sportwelt Salzburger Sportwelt, en is gelegen in de regio Salzburgerland. Flachau is een langgerekt dorp, met een klein dorpscentrum. Dit skidorp staat bekend als zeer sfeervol. De après-skimogelijkheden bevinden zich direct onderaan de pisten. De vele restaurants, skihutten en bars zorgen na een intensieve skidag voor de nodige afleiding.

Belangrijke skiwedstrijden

Bij het skidorp Flachau bevindt zich in totaal 111 kilometer aan skipisten. Hiervan is 26 kilometer blauw, 74 kilometer rood en elf kilometer zwart. Flachau staat bekend om de brede en uitstekend geprepareerde pistes en de vele moderne skiliften. Het skigebied is geschikt voor elke categorie skiër of snowboarder. Jaarlijks worden er in Flachau meerdere belangrijke skiwedstrijden georganiseerd.

Funpark, halfpipe en boardercross

Voor de snowboarder is er een funpark, halfpipe en boardercross. Rondom Flachau bevindt zich een loipenet van ongeveer veertig kilometer. Ook de liefhebbers van de lange latten hoeven zich in Flachau dus niet te vervelen. Flachau bezit ook drie rodelbanen van in totaal zeven kilometer lengte.

Salzburger Sportwelt

Flachau is het meest centraal gelegen skidorp in het skigebied Salzburger Sportwelt. Flachau beschikt tevens over een uitstekende gratis skibusverbinding met de overige skidorpen in het Salzburger Sportwelt. De skidorpen Altenmark, Eben im Pongau, Filzmoos, Kleinarl, Mandling, Radstadt, Reiteralm, St. Johann im Pongau, Wagrain en Zauchensee beschikken in totaal over circa 350 kilometer aan skipistes. Tevens vindt u hier ongeveer 230 kilometer aan langlaufloipes. Kortom, een wintersportbestemming waar een ieder zich te allen tijde zal vermaken, zowel op of naast de piste.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

FlachauSalzburger Sportwelt
Dal Midden Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm 60 cm
Temperatuur 0.0 °C 4.0 °C 3.0 °C

Actuele weer in Flachau

Google map

Google map of Flachau

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen