Berwang

Piste informatie
Makkelijk: 24 km
Gemiddeld: 10 km
Moeilijk: 1 km

Het skigebied Berwang ligt bij het gelijknamige dorp Berwang en is onderdeel van het grotere Tiroler Zugspitzarena. Ondanks dat het zelf dus maar 36km piste heeft, kan je door de aansluiting bij de Zugspitz Arena gebruik maken van 139 km piste.

Het is een vrij rustig skigebied, ideaal voor gezinnen met kinderen. Ook zijn er veel kinderfaciliteiten, als kinderopvang, speciale lessen en nog veel meer. Vanuit het dorp brengen 8 sleepliften, 2 stoeltjesliften en 1 cabinelift u naar een maximale hoogte van circa 1800 meter. Hier treft u een skiparadijs van in totaal 38 kilometer aan pisten. Hiervan is ongeveer 13 kilometer blauw, 17 kilometer rood en 8 kilometer zwart.

Uitstekend Langlaufen

Rondom het skidorp Berwang kunt u ook uitstekend langlaufen. Hier bevindt zich ongeveer veertig kilometer aan loipes. Het gehele skigebied Tiroler Zugspitzarena bezit zelfs 260 kilometer aan loipes. Ook is er een gedeelte verlicht, waardoor u ook 's avonds op pad kunt. Overigens hoeft u niet perse de latten onder te doen. Er zijn namelijk ook prachtige winterwandelingen te maken.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

Specificaties skigebied Berwang

Afstand tot Utrecht: 856 km
Hoogte skigebied: 1.075 m - 1.740 m
Hoogteverschil: 665 m
Totale lengte pistes: 36 km
Blauwe pistes: 24 km
Rode pistes: 10 km
Zwarte pistes: 1 km
Langlaufloipes: 20 km
Skischool:

Google map

Google map of Berwang

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen