Berwang

Piste informatie
Makkelijk: 24 km
Gemiddeld: 10 km
Moeilijk: 1 km
accommodaties
6 vakantiehuizen in Berwang via Chalet.nu

6 vakantiehuizen

in Berwang via Chalet.nu
51 hotels in Berwang via Booking.com

51 hotels

in Berwang via Booking.com

De wintersportbestemming Berwang maakt deel uit van het skigebied Tiroler Zugspitzarena Tiroler Zugspitzarena, gelegen in de regio Tirol. Met een hoogte van 1336 meter is Berwang het hoogstgelegen dorp van dit skigebied. Het is een vrij rustig dorp, ideaal voor gezinnen met kinderen. Ook zijn er veel kinderfaciliteiten, als kinderopvang, speciale lessen en nog veel meer. Vanuit het dorp brengen 8 sleepliften, 2 stoeltjesliften en 1 cabinelift u naar een maximale hoogte van circa 1800 meter. Hier treft u een skiparadijs van in totaal 38 kilometer aan pisten. Hiervan is ongeveer 13 kilometer blauw, 17 kilometer rood en 8 kilometer zwart.

Uitstekend Langlaufen

Rondom het skidorp Berwang kunt u ook uitstekend langlaufen. Hier bevindt zich ongeveer veertig kilometer aan loipes. Het gehele skigebied Tiroler Zugspitzarena bezit zelfs 260 kilometer aan loipes. Ook is er een gedeelte verlicht, waardoor u ook 's avonds op pad kunt. Overigens hoeft u niet perse de latten onder te doen. Er zijn namelijk ook prachtige winterwandelingen te maken.

De Tiroler Zugspitzarena

De Tiroler Zugspitzarena is een modern skigebied dat bestaat uit de skidorpen Berwang, Biberwier, Bichlbach, Ehrwald, Heiterwang en Lermoos. Hier vindt u ruim 147 kilometer aan pisten voor snowboarders en skiërs. Het wintersportgebied staat in een goede verbinding door middel een skibus en vele skiliften.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

BerwangBerwang
Dal Midden Berg
Sneeuw 15 cm 25 cm 25 cm

Actuele weer in Berwang

Google map

Google map of Berwang

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen