Winkelen in Innsbruck

De prachtige stad Innsbruck heeft heel wat troeven in huis. Ze staat vooral bekend om haar historische bezienswaardigheden en natuurlijk de prachtige Alpen. Toch biedt ze ook nog heel wat alternatieve mogelijkheden voor een aangenaam bezoek. Ga er bijvoorbeeld eens een dagje winkelen, en ontdek een andere kant van deze bijzondere stad.

 © 2010 | TVB Innsbruck / Christof Lackner
Klik om te vergroten

De historische stadskern is een aaneenschakeling van middeleeuwse panden met hedendaagse, trendy etalages. Je kan er terecht voor een heel divers aanbod aan artikelen. Natuurlijk zijn er tal van gezellige souvenirwinkeltjes met leuke accessoires, cadeautjes en lokale lekkernijen. Maar er is nog veel meer! Voor een hedendaags winkelgevoel kan je zonder meer terecht in de Rathausgalerien en het Kaufhaus Tyrol. Je vindt ze in de drukke Maria-Theresien-Straβe. Het zijn mooie, moderne winkelgalerijen, op nauwelijks enkele stappen van het oude stadscentrum.

Wil je het wat verderop zoeken? Loop dan in ongeveer tien minuten (door de Museumstraβe) naar het winkelcentrum Sillpark. Heel wat bekende modeketens zijn er aanwezig. Bovendien vind je er leuke winkels met woonaccessoires, speelgoed, schrijfwaren en cosmetica. Voor de lekkere hap tussendoor, kan je terecht in een van de gezellige restaurants.

 © 2010 | TVB Innsbruck / Christof Lackner
Klik om te vergroten

Heb je nóg meer tijd en zin om te gaan shoppen? Nou, dan kan Innsbruck je blijven bekoren. Als je bovenstaande winkelcentra al eens hebt bezocht, kan je ook eens binnenlopen bij het DEZ Einkaufszentrum (in het oosten van de stad) of het West Shopping Center (in het westen van de stad). Mode, glamour en gezelligheid troef, in alle windrichtingen van de stad!

Lees ook

  1. Er zijn nog geen reacties bij deze post

Laat een nieuwe reactie achter

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen